کارفرمایان و سازندگان ساختمان های فلزی بلند مرتبه مقاوم سازی سازه فلزی در برابر حریق را به عنوان یکی از مراحل اساسی اتمام پروژه پیش رو خواهند داشت. شرکت های ذیصلاح تولید و مجری پوشش های ضد حریق از جمله ایران پروف می توانند این خدمت را ارائه دهند. در عقد قرارداد پوشش ضد حریق باید چارچوب های خاصی مدنظر سازندگان و کارفرمایان قرار گیرد تا با چالش مواجه نگردند. برای دانلود نمونه قرارداد پوشش ضد حریق به انتهای مقاله مراجعه نمایید.
ایران پروف؛ مشاور و مجری پوشش ضد حریق
ایران پروف با بهره گیری از جمعی از مهندسین آتش زبده، آماده ارائه خدمات مشاوره و اجرای پوششهای ضد حریق است. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.
02188372400 09105677637 دریافت قیمت و دیتاشیتقرارداد پوشش ضد حریق
اهم نکاتی که سازندگان و کارفرمایان باید در موضوع عقد قرارداد پوشش ضد حریق با پیمانکار مربوطه مدنظر قرار دهند عبارتند از:
- هنگام عقد قرارداد اطمینان حاصل کنید که طرف قرارداد شما اهلیت قانونی برای این موضوع را داشته باشد. توضیح آنکه اجرای پوشش ضد حریق یک عملیات پیمانکاری تخصصی است و لازم است پیمانکار مجری در لیست کوتاه سازمان آتش نشانی قرار داشته باشد. در غیر اینصورت، قرارداد پوشش ضد حریق با شرکت غیر قانونی می تواند چالش های زیادی را برای شما به همراه داشته باشد. لیست شرکت های موجود در لیست کوتاه سازمان آتش نشانی را حتما چک کنید.
- انتخاب پوشش ضد حریق استاندارد و نیز محاسبه ضخامت های لازم بر اساس مشخصات فنی محصول از یک سو و فاکتور مقطع نیمرخ ها از سوی دیگر با توجه به مدت زمان مورد نیاز پایایی سازه بر اساس ضوابط مبحث سوم مقررات ملی کلا بر عهده پیمانکار است. کارفرما بهتر است هیچ مسئولیتی در این خصوص پذیرا نبوده و آن را صریحا در قرارداد فایرپروفینگ ذکر نماید.
- در اجرای پوشش های ضد حریق عموما پرداخت ها به صورت سقف به سقف است. در پایان هرسقف صورت وضعیتی تهیه شده و به کارفرما ارائه می شود. بخشی از هر صورت وضعیت (مثلا ۲۰ درصد) را مشروط به اخذ تأییدیه از سازمان آتش نشانی نموده و به عنوان ضمانت حسن انجام کار منظور کنید.
- در یک قرارداد پوشش ضد حریق، معیار سنجش میزان کار به صورت واحد سطح (متر مربع) است. انجام متره را به صورت میدانی و با تایید دستگاه نظارت مشروط کنید.
- از آنجایی که اجرای پوشش ضد حریق در تیرهای زنبوری با دشواری همراه است، این موضوع را توافق کرده و در قرارداد خود صریحاً بگنجانید. یک پیشنهاد آن است که قسمت های سوراخ دار جان را در محاسبه سطح منظور کنید، اما فقط سطح سوراخ دار یک وجه جان را در محاسبات وارد کنید.
- فهرست بهای سال ۱۳۹۸ برای اولین بار پوشش های ضد حریق را در فصلی مجزا (فصل چهاردهم: عایق کاری حرارتی و پوشش های مقاوم در برابر آتش) گنجانده است. در عقد قرارداد پوشش ضد حریق می توانید به جداول، روندهای محاسباتی، اضافه بها و نیز بعضی جزییات در مورد سقف های عرشه فولادی موجود در این فهرست بها استناد کنید. فصل چهاردهم فهرست بها با عنوان عایق کاری حرارتی و پوشش های مقاوم در برابر آتش را از لینک زیر دانلود کنید.
دانلود فصل چهاردهم بها - شرکت پیمانکار پوشش ضد حریق باید الزاما از پوشش های ضد حریق استانداردی که واجد تاییدیه از مرکز تحقیقات راه و شهرسازی اند بهره گیرد. دقت کنید که هر پیمانکار پوشش ضد حریق مجاز الزاما تولید کننده و یا وارد کننده پوشش ضد حریق نیست. لذا قبل از قرارداد، از پیمانکار بخواهید مبرای شما روشن سازد که از کدام محصول پوشش ضد حریق بهره می گیرد.
- متولی صدور تاییدیه پوشش ضد حریق، سازمان آتش نشانی است. لذا باید موضوع اخذ تاییدیه از سازمان آتش نشانی را شرط اتمام پروژه تلقی کرده و صریحا آن را در قرارداد پوشش ضد حریق بگنجانید.
- هنگام عقد قرارداد مسئولیت استفاده یا عدم استفاده از پرایمر مخصوص را صریحاً بر عهده پیمانکار قرار دهید. توضیح آنکه، بسته به آنالیز رنگ یا ض زنگ روی سازه فولادی ممکن است نیاز به پرایمر مخصوص باشد یا خیر. چون این پرایمر هزینه اضافی دارد، گاهی از اوقات پیمانکاران آن را بر عهده کارفرما قرار می دهند. و یا مسئولیت عدم اجرای آن را به ضمه کارفرما قرار می دهند. عدم اجرای پرایمر مخصوص ممکن است تبعات بسیار شدیدی داشته و حتی جدایی پوشش ها را سبب شوند. لذا تاکید می شود، در قرارداد پوشش ضد حریق، هیچ مسئولیتی را در این خصوص پذیرا نباشید.
- توری یا به “عبارتی مش درگیر کننده” گونه ای از تسلیح کننده های پوشش ضد حریق است که ممکن است استفاده از آن برای برخی از محصولات در شرایط خاص الزام باشد. توجه داشته باشید که تامین مصالح و اجرای مش درگیر کننده با پیمانکار است و هیچ اضافه هزینه ای متوجه کارفرما نیست.
- تامین آب و برق و نیز فضای دپو بر عهده کارفرما است. با توجه به حساسیت ذاتی متریال پوشش های ضد حریق به رطوبت، محل دپو باید مناسب بوده تا باعث فساد مصالح نگردد.
- تامین نیروی انسانی و کلیه تجهیزات و ماشین آلات لازم برای اجرای پوشش ضد حریق بر عهده پیمانکار بوده و این موضوع باید در قرارداد پوشش ضد حریق تاکید شود. تخلیه مصالح و بالابردن تا تراز طبقات بر عهده کارفرما است، لیکن توزیع آن در طبقات بر عهده پیمانکار است.
- هرگاه نواقص و اشکالات رخ داده در اجرا منجر به تخریب و اصلاح سازه گردد، کلیه هزینه های مترتب بر آن برضمه پیمانکار است.
دانلود نمونه قرارداد پوشش ضد حریق
ایران پروف به عنوان طراح، تولید کننده و مجری ذیصلاح پوشش های ضد حریقی که در لیست سازمان آتش نشانی تهران قرار دارد و دارای تاییدیه های مرکز تحقیقات است، آماده ارائه هرگونه خدمات فنی به شما است. ضمنا به جهت سهولت، یک نسخه خام از قرارداد پوشش ضد حریق ایران پروف را از لینک زیر می توانید دانلود کنید.
دانلود نمونه قرارداد پوشش ضد حریق
ایران پروف؛ مشاور و مجری پوشش ضد حریق
ایران پروف با بهره گیری از جمعی از مهندسین آتش زبده، آماده ارائه خدمات مشاوره و اجرای پوششهای ضد حریق است. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.
02188372400 09105677637 دریافت قیمت و دیتاشیت